Newsletter

Visit of Czech Tour Operators

Visit of Czech Tour Operators

U organizaciji Federalnog ministarstva turizma i okoliša,te Vanjskotrgovinske komore BiH, Bosnu i Hercegovinu posjetila je Asocijacija turističkih agencija i turoperatora Češke.U sklopu posjete BiH,na poziv i uz organizaciju Udruge Attivo,Kupres, boravili su na Kupresu.

Udruga Attivo je napravila video prezentaciju turističke destinacije Kupresa,koja održana u hotelu Adria Ski ,Kupres. Goste je pozdravila predsjednica Udruge Attivo,gospođa Tanja Ćurković i izrazila dobrodošlicu.Potom je gospodin Ante Smoljo prezentirao kupreške potencijale,uz video snimke.Nakon prezentacije,gosti su degustirali različite kupreške specijalitete,te su potom posjetili i drugi Ski centar,Stožer-Vrana.U toplom ambijentu Kupreške kuće,uz kamin ,glazbu i razdraganu pjesmu gostiju ,koja je dopirala iz drugog dijela restorana,gosti su također ugošćeni domaćim specijalitetima i vrhunskim napicima.

Naši gosti su imali daljnji program,ali im se nije išlo iz ovog ugodnog i lijepog ambijenta.Pa,ipak ,krenuli su obećavši da će opet doći,naravno sa gostima.